KONICA MINOLTA NOVINKY

Konica Minolta byla společností Clarivate již potřetí po sobě zařazena mezi 100 nejlepších globálních inovátorů roku 2024

18. bře 2024

Clarivate Plc, globální společnost poskytující informační služby se sídlem ve Velké Británii, zařadila společnost Konica Minolta, Inc. již třetí rok po sobě mezi 100 nejlepších globálních inovátorů roku 2024.

Chytré kamery Konica Minolta dostaly novou robotickou paži

13. bře 2024

Konica Minolta doplňuje řešení chytrých kamer o inovovanou technologii z oblasti robotiky, tzv. kolaborativního robota neboli Cobota. Kamery využívající umělou inteligenci dokážou zastat práci výstupní kontroly a odhalit jakékoli poškození či znečištění produktu již přímo na výrobní lince. Díky nové robotické paži dokáže systém defektní výrobek také automaticky odstranit, aniž by zpomalil výrobní proces.

Konica Minolta roste v oblasti kamerových řešení pro průmysl, novou divizi povede Milan Obertík

27. úno 2024

Tuzemská Konica Minolta posiluje v oblasti kamerových řešení a zakládá specializované oddělení s názvem Forxai Video Vision. To se pod vedením Milana Obertíka zaměří na rozvoj aktivit v rámci využití průmyslových kamer a systémů umělé inteligence programovaných ve vývojovém centru Konica Minolta v Brně. Důvodem vzniku nového oddělení je rostoucí zájem o chytrá kamerová řešení a další rozšiřování portfolia v této oblasti.

Tisíce českých a slovenských firem mohou evidovat docházku zaměstnanců na displeji tiskáren

16. led 2024

Konica Minolta zavádí digitální evidenci docházky zaměstnanců mezi funkce svých multifunkčních tiskových zařízení. Lídr na českém a slovenském trhu v oblasti tiskových řešení zároveň umožňuje doinstalovat novou funkci i do starších modelů. Firmy tak mohou získat v reálném čase přehled o přítomnosti zaměstnanců na pracovišti, dovolených či čerpání nemocenské.

Provoz zákaznického centra

16. led 2024

V současnosti je provoz zákaznického centra kapacitně omezen ze zdravotních důvodů.