Spustili jsme RETHINK WORK Newsletter a BLOG!

Praha | 29 června 2023

Máme pro vás skvělou zprávu! Spustili jsme pravidelné vydávání Konica Minolta RETHINK Newsletteru, který je nabitý nejen našimi produktovými novinkami, ale také mapuje aktuální trendy a nabízí zajímavé tipy a triky v oblasti inovativních řešeních a moderním podnikání v IT prostředí. V každém vydání se věnujeme i praktickým ukázkám včetně výpočtů úspor při implementaci daného řešení. V rubrice „Osobnost měsíce“ se budete moci inspirovat zajímavými názory a pohledem na danou problematiku očima našich zaměstnanců.


Pokud jste ještě nezačali Konica Minolta RETHINK Newsletter odebírat a toto první vydání k vám nedorazilo, máme pro vás další skvělou zprávu! Všechny články najdete v RETHINK WORK BLOGu, který pokračuje v tématech newsletteru.

Těšíme se, že s vámi budeme sdílet tyto nejnovější informace a inspirativní myšleny. Připojte se k odběru našeho Konica Minolta RETHINK Newsletteru a objevte, jak můžete udělat víc, efektivněji a s méně zdroji.


Zde je malá ochutnávka témat, která se objevila v prvním vydání Konica Minolta RETHINK Newsletteru:


🔹 Jak kamery Mobotix kontrolují kvalitu výroby farmaceutické společnosti?
 

🔹 Už vás nebaví zdlouhavý proces ručního podepisování dokumentů? Systém elektronických podpisů vám umožní jednoduše a bezpečně podepisovat smlouvy, faktury a další důležité dokumenty. Přijďte se dozvědět, jak tento pokrok může zjednodušit váš pracovní život.
 

🔹 Bojíte se krize? Automatizujte a ušetřete! Chcete snížit rizika spojená s hospodářskou nestabilitou? Naše řešení automatizace vám pomohou zefektivnit procesy, snížit náklady a být připraveni na výzvy budoucnosti.
 

🔹 Ještě netisknete z mobilu? Děláte chybu! Mobilní tiskové systémy se staly nedílnou součástí moderního pracovního života. Pokud ještě nevyužíváte možnosti tisku přímo z vašeho mobilního zařízení, mohli byste přicházet o výhody, které toto inovativní řešení nabízí.