Showroom CEC Konica Minolta

Evropská 846/176a, 160 00 Praha

..od dat až po zušlechtěný obal...

Konica Minolta & PALA Open House

Open House ve dvou dnech aneb přijďte, kdy chcete. Budeme tu pro Vás.


Vážení přátelé z polygrafického světa, přijměte pozvání na unikátní Konica Minolta & PALA Open House. Navštivte naše jedinečné Client Engagement Center (CEC) - nejmodernější technologický showroom Konica Minolta ve střední a východní Evropě. 

Co nesmí chybět při výrobě kvalitního zušlechtěného obalu? Na naší akci budete mít jedinečnou příležitost vidět celý výrobní proces a zeptat se na cokoliv, co vás zajímá. 

Spojili jsme se s naším významným partnerem pro dokončovací technologie, společností PALA, s.r.o., abychom Vám poskytli jedinečnou příležitost vidět celý výrobní proces kvalitního obalu, který zákazníka zaujme na první pohled – od profesionálního tisku až po finální dokončování na nejmodernějších strojích. Od firmy PALA se také můžete těšit na představení novinky ze svého portfolia dokončovacích technologií - automatický výsekový lis  Uchida AeroDieCut a spoustu dalšího.

Na co se těšit?

  • Zajímavé technologie pro rozšíření vašeho podnikání
  • Více než 10 unikátních polygrafických technologií na jednom místě
  • Efektivní a výkonné tiskové technologie
  • Inteligentní automatizace, pro zkrácení dodacích lhůt a bezchybný výstup
  • Sdílení praktických zkušeností z provozu našich strojů
Můžete se těšit na výborné občerstvení a naši polygrafičtí profesionálové Vám ukážou ty nejmodernější polygrafické technologie současnosti. Nechce se inspirovat možnostmi, jak rozšířit své podnikání a přijďte se podívat do našeho zážitkového centra.

Přijďte kdykoliv během dvou dnů od 10:00 do 16:00 - budeme se na vás těšit.

 

Technologie

Technologie

KONICA MINOLTA - AccurioPress C7090

Tato tiskárna, je vybavena inovativními technologiemi. Od inteligentní automatizace a vylepšeného dokončování přes bezchybnou kvalitu až po pokročilé možnosti a výjimečnou odolnost . Volitelná jednotka IQ-501 Intelligent Quality Care Unit zároveň zajišťuje dokonale konzistentní kvalitu barev a registraci přední a zadní strany u každého výtisku v reálném čase.

Více informací zde

PALA - Uchida AeroDieCut

Představení novinky v Česku! Ideální technologie pro konečnou úpravu malonákladového digitálního tisku. Zákazníci chtějí tištěné materiály rychle zpracovat, personalizovat a v potřebném množství, ať už jde o karty s nepravidelným tvarem nebo obaly - krabice. AeroDieCut dává tiskárnám a poskytovatelům marketingových služeb nový způsob, jak toho rychle dosáhnout.

Více informací zde

KONICA MINOLTA - AccurioPress C4070

Chytré řešení, které vám pomůže rozšířit vaše podnikání, jak si přejete. Můžete tisknout na klasické archy, oboustranně na bannery až do 864 mm nebo přímo dokončovat on-line. Díky pokročilým finišerům uspokojíte jakoukoli poptávku ze strany zákazníka rychle a levně.

Více informací zde

PALA - Automatický řezací plotr Intec ColorCut SC6500 se vzduchovým podáváním

Automatický řezací plotr Intec ColorCut SC6500 se vzduchovým podáváním je určen pro tvarové vyřezávání a rýhování lehkých kartonů, P.O.S. (point-of-sale) materiálů, obalových materiálů a samolepek do formátu 340 x 710 mm., max. tloušťka media 350mic, ColorCut Pro SW jako plug-in pro Adobe Illustrator nebo CorellDraw. Mobilní podstava.

Více informací zde

 

Další technologie

Další technologie

 

Za Konica Minolta:


 

AccurioLabel 230 - Výhody tisku digitálních etiket jsou jasné: rychlost a operativnost, odpadá výroba štočků, variabilní data, nenáročná obsluha, vysoký zisk i pro malé zakázky ... A to samozřejmě není vše.
Odkaz: AccurioLabel 230 | KONICA MINOLTA


AccurioLabel 400 - Nejnovější přírůstek do řady digitálních tiskových strojů Konica Minolta poskytuje vyšší produktivitu s rychlostí tisku až 39,9 metru za minutu, poskytuje výhody automatické kontroly barev a hustoty a rozšiřuje rozsah tiskových aplikací díky 5. barevné stanici s bílým tonerem.
Odkaz: AccurioLabel 400 pro tisk etiket

MGI JV3D WEB 400

DC330Mini - chytré kompaktní dokončování a vysekávání. Nejrychlejší ROI na trhu. Vysoký výkon, přesné řezání a ultrakrátká dráha materiálu. Pracuje v řadě s jakýmkoli digitálním tiskovým strojem. Zaškolení obsluhy během jediného dne. Vysoký výkon - až 80 m/min semi-rotačně. Kompaktní řešení "vše v jednom. DC330Mini je vyvinut v malém provedení, aby se minimalizoval odpad a maximalizovala produktivita.


 


Za PALA:


 
Morgana BM4035+FM4000+VFX Brožovací, zahraňovací a ořezový modul s digitálním nakladačem
Nová generace produkčních strojů pro provádění vazeb V1. Umožňuje výrobu brožur formátu A4 landscape nebo výrobu velkoformátových brožur 297 x 297 mm. Ve standardu umožňuje funkci rohového a blokového sešívání.
Odkaz: Morgana BM4035+FM4000+VFX Brožovací, zahraňovací a ořezový modul s digitálním nakladačem | PALA.cz

Uchida AeroCut X - Progresivní technologie zpracování nejen digitálního tisku. Automatické řezání, rýhování a perforace se vzduchovým podáním archů. Základní filozofií stroje je přesnost, jednoduchost obsluhy a spolehlivost.
Odkaz: Uchida AeroCut X řezací rýhovací stroj

Morgana DigiFold Pro XL - Vysoce výkonný automatický rýhovací a falcovací systém splňující požadavky na zpracování středních až velkých objemů digitálních a ofsetových produkčních tisků.
Odkaz: Morgana DigiFold Pro XL

Deskový řezací plotr Intec ColorCut FB780T - Profesionální deskový řezací plotr Intec ColorCut FB780-T je první B2 deskový řezací plotr na světě s výkonným rýhováním a přesným řezáním vhodným pro jakoukoliv aplikaci tvarového vysekávání. Nový unikátní typ řezacího plotru kombinuje digitální řeznou hlavu s dvojitým nástrojem pro souběžné ploché řezání a rýhování. Je vybaven 2 nástroji, aktivním tangenciálním rýhovacím kolečkem s přítlakem až 2,5kg a pasivním taženým řezacím nožem s přítlakem až 1kg. V kombinaci s výkonným vakuovým systémem a vysokou rychlostí je FB780-T ideální pro střední až vyšší objemy zakázkových výrobních sérií dvou a třírozměrných produktů. Je ideální pro digitální tvarový výsek obalů, P.O.S. materiálů, stejně tak jako pro výsek archových etiket, a to bez nutnosti investic do nákladných výsekových matric. To vše v precizně zkonstruovaném, kompaktním, samostatně stojícím provedení.
Odkaz: Deskový řezací plotr Intec ColorCut FB780T | PALA.cz


Serverová stanice Intec ColorCut Professional - Serverová stanice ColorCut Pro Server Station je ideální řešení pro uživatele, kteří chtějí optimalizovat workflow řezacích plotrů ColorCut Pro.
Odkaz: Serverová stanice Intec ColorCut Professional




 

Registrace

Kapacita je omezená. Rezervujte si své místo mezi prvními.

Konica Minolta & PALA Open House

Konica Minolta & PALA Open House

Showroom CEC Konica Minolta

Evropská 846/176a, 160 00 Praha

Webová stránka
Pořadatel akce oznamuje, že v souvislosti s konáním akce mohou být pořizovány fotografie a audiovizuální záznamy zachycující účastníky, které mohou být následně užívány Pořadatelem akce a jeho partnery pro marketingové a propagační účely, včetně prezentace na sociálních sítích, dokud nepožádáte o zpětvzetí souhlasu s použitím. Fotograf na akci bude viditelně označen. Za pořizování a užívání takových fotografií a audiovizuálních záznamů nenáleží účastníkům jakákoliv odměna ani jiná náhrada. Účastí na akci udělujete s výše uvedeným souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět. Pokud si nepřejete být na akci audio/vizuálně zachycen(a),sdělte to, prosíme, jakkoliv, nejpozději při vstupu na akci organizátorům, případně přímo fotografovi. V takovém případě nebudete na záznamu zachyceni.