KONFERENCE DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE S MICROSOFT 365

 

Děkujeme za Vaši účast, konference již proběhla.


 



DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE S MICROSOFT 365

Odborná konference pro managment a IT manažery


V Konica Minolta inspirujeme firmy a lidi k tomu, aby si zjednodušili a zefektivnili způsob, jakým dělají svou každodenní práci. Podporujeme je v procesu digitální transformace, který je z našeho pohledu nezbytný pro udržení konkurenceschopnosti a bezpečnosti v dnešním digitálním světě. Věříme, že nejjednodušší způsob, jak digitálně transformovat společnost, je využít nejnovější cloudové technologie společnosti Microsoft. 

Začínáte s technologiemi Microsoft 365 nebo o nich uvažujete? Ano? Nenechte si tuto akci nabitou ukázkami a praktickými zkušenostmi z praxe ujít! Na konferenci vystoupí nejen specialisté Konica Minolta na konkrétní technologie, ale také zajímaví hosté a odborníci na problematiku digitální transformace. 

Jak to bude probíhat 
 
Konference je tematicky rozdělená na témata Business a IT. Každé téma bude mít svou vlastní stage, přednášky budou probíhat souběžně, ve dvou konferenčních místnostech. Konference tedy bude zajímavá jak pro management, tak pro IT specialisty. 

Přednášky si můžete libovolně namíchat dle svého zájmu. 

Přednášející

Přednášející
open image in modal
quotation marks

Ekonom

Tomáš Sedláček

Autor filozoficko-ekonomické knihy Ekonomie dobra a zla. Ve věku 24 let se stal ekonomickým poradcem prezidenta Václava Havla, později také ministra financí. Byl zařazen do prestižního žebříčku mezi 100 nejvlivnějších myslitelů planety (Top 100 Thought Leaders, GDI). Je členem několika významných mezinárodních i českých organizací, je předsedou dozorčí rady Vize 97 a programové rady nadace Forum 2000.

open image in modal
quotation marks

WW Strategy & Business Development for Microsoft Partnership Program

Jaromír Šponar (he/him)

Jaromir has activated more than $260M in value for Microsoft-related IT firms by managing partnership governance, co-development, and co-go-to-market / co-sales operations across North America, Europe, and Asia-Pacific.

open image in modal
quotation marks

Technical Lead, NETWORG CZ s.r.o.

Jan Hájek

Jan je spoluzakladatelem firmy NETWORG. Od roku 2018 je držitelem ocenění Microsoft MVP v kategorii Microsoft Azure. Aktivně se věnuje technologiím jako například Microsoft Azure, ASP.NET, Microsoft 365, React, TypeScript, Microsoft Entra a Power Platform. Své zkušenosti rád sdílí prostřednictvím blogu, přednášek či open source.

open image in modal
quotation marks

Business Development Manager | Microsoft cloud technologies, Konica Minolta BSC

Michal Hanko

IT profesionál v oblasti návrhu a adopce cloudových technologií a agilního vývoje business aplikací s více než 20 let zkušenostmi v oblasti prodeje a business developmentu. „Inspiruji lidi a organizace, aby změnili způsob, jak dělají svou každodenní práci. Tím je podporuji v digitální transformaci, která je nezbytná pro udržení konkurenceschopnosti a bezpečnosti v dnešním digitálním světě.”

open image in modal
quotation marks

Senior Sales Specialist, NETWORG CZ s.r.o.

Petr Bureš

Krása cloudových technologií Microsoftu tkví i v tom, že z každého obchodníka dělá Power Platform konzultanta, který již na první schůzce s klienty probírá procesy, automatizace a zakázkový vývoj, čímž jim pomalu otevírá prakticky neomezené možnosti dnešních cloudových technologií. Přesně do takové pozice jde dosadit Petra, který se obchodu a Power Platfom v NETWORGu věnuje více jak čtyři roky.

open image in modal
quotation marks

Product Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Lukáš Koutný

Lukáš koordinuje tvorbu a rozvoj produktů postavených na Power Platform ve společnosti Konica Minolta IT Solutions Czech.

open image in modal
quotation marks

Power Platform Solution Architect, NETWORG CZ s.r.o.

Tomáš Prokop

Tomáš je spoluzakladatelem firmy NETWORG. Od roku 2020 je držitelem ocenění Microsoft MVP v kategorii Business Applications. Jako zakládající člen často prezentuje všechny možné i nemožné oblasti Microsoft Power Platform a Dataverse v komunitě Power Platform User Group. Zapřisáhlý evangelista cloudových technologií, které nejraději probírá u dobré kávy.

open image in modal
quotation marks

CEO, RIGANTI

Tomáš Herceg

Tomáš působí v Praze a od roku 2011 řídí firmu RIGANTI, kterou sám založil a která se zabývá vývojem zakázkového software a návrhy architektury softwarových systémů. Založil open source framework DotVVM, jehož cílem je zjednodušit a zefektivnit vývoj webových aplikací a informačních systémů. Za svou publikační a přednáškovou činnost opakovaně získal ocenění Microsoft Most Valuable Professional.

open image in modal
quotation marks

Expert na interní komunikaci a firemní kulturu, DDeM

Vladimír Jičínský

Původní profesí psycholog, věnující se posledních 20 let interní komunikaci ve velkých a středních korporacích. Původně v managementu firem, posléze jako konzultant společnosti DDeM. Zkušenosti z firem a institucí: ČEZ, O2, innogy, RWE, Česká spořitelna, ČSA, Bonatrans, Witte automotive, DPMB, MSK, SAKO Brno aj.

open image in modal
quotation marks

Product Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Jiří Marek 

Pomáhá vydefinovat propozici a produkty Konica Minolta IT Solutions Czech. Vysvětluji technologie lidem tak, aby je zatoužili mít.

open image in modal
quotation marks

Business Development Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Michal Barč

Nejen díky svému působení v manažerských pozicích v různých zemích přináší do budování firemních IT strategií potřebné skloubení moderních technologií s udržitelností a možností dalšího rozvoje v cloudovém prostředí. Věnuje se převážně oblastem budování IT strategie, modernímu pracovnímu prostředí, IT bezpečnosti a nástrojům pro vzdělávání zaměstnanců.

open image in modal
quotation marks

Business Consultant, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Marián Lorenc

Zabývá se analýzou, optimalizací a digitalizací firemních procesů s využitím prostředků platforem Microsoft Power Platform a Microsoft SharePoint. Další nedílnou součástí jeho pracovní náplně je návrh a implementace řešení pokrývajících digitalizaci a vytěžování dokumentů s ohledem na přizpůsobení těchto řešení zákaznickým potřebám.

open image in modal
quotation marks

Solution Architect, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Zdeněk Havel

Zdeněk pomáhá firmám v digitalizaci jejich procesů a činností. Provází je od výběru předmětu digitalizace, přes návrh řešení až po jeho implementaci, adopci a optimalizaci. „Jako Konica Minolta stavíme svá řešení na platformě Microsoft a to především v cloud technologiích jako jsou Azure, Dynamics 365, Power Platform nebo Microsoft 365.“

open image in modal
quotation marks

CRM Product Director, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o.

Tomáš Pavlíček

Tomáš vede oddělení, které se zabývá implementací Dynamics 365 Sales, Customer Service, Marketing a Power Platform řešením pro zákazníky Konica Minolta. “Využíváme platformy Microsoftu a vytváříme i vlastní produkty nad Power Platform i nad Dynamics 365. Naše produkty publikujeme také na Microsoft AppSource a to jak aplikace, tak i připravené službové balíčky.”

open image in modal
quotation marks

M365 Specialist, Service Consulting & Design, BEU\BS, Konica Minolta

Jana Babáčková

Používáte produkty a služby Microsoft 365? Poradím Vám, jak je využít opravdu naplno a možná najdeme i způsob, jak si můžete beze změny stávajícího plánu zautomatizovat nebo ušetřit některé ze svých každodenních povinností. Teprve uvažujete o některém z produktů? Pomohu Vám s implementací. Potřebujete vědět víc o některém z produktů? Uspořádáme školení a nebo workshop. Mezi mé nejoblíbenější produkty patří SharePoint, Power BI, Teams a nebo nově také Viva.

open image in modal
quotation marks

Senior Product Owner, Konica Minolta Digital Services R&D

Petr Tieftrunk

Petr vede ve společnosti Konica Minolta R&D aktivity spjaté se zpracováním a porozuměním dokumentů a souvisejících informací. V rámci programu Intelligent Information Management využívá technologie Microsoft 365 a Microsoft Azure Cognitive Search pro vývoj řešení v oblasti Digitální transformace.

open image in modal
quotation marks

Managing partner & Lead technical consultant, DataBrothers s.r.o.

Štěpán Rešl

Data Platform MVP (Microsoft Most Valuable Professional) se specializací na Power BI. Kromě Power BI se zaměřuji na celkové porozumění a provázanost aplikací z řady Power Platform s Microsoft Azure Data Stack. V rámci DataBrothers funguji jakožto hlavní technický konzultant a solution architekt.

open image in modal
quotation marks

Senior BI Consultant, DataBrothers s.r.o.

Miroslav Těšínský

Věnuje se dodávce a adopci Power BI řešení ve společnosti Databrothers. Pomáhá zákazníkům najít v datech odpovědi na časté nebo složité otázky a implementuje řešení, která umožňují firmám se lépe rozhodovat na základě dat. Pravidelně se věnuje také školením uživatelů a pomáhá zákazníkům využívat Power BI platformu naplno. Mimo Power BI se taktéž zaměřuje na Azure Data Stack a využití technologie Azure Synapse v zákaznickém prostředí.

Program

Program
03.
lis 2022

Registrace

Sraz na místě, občerstvení, networking.

Úvodní slovo konference

Přivítání účastníků, představení programu.

Tomáš Sedláček: Velké stěhování národů – do digitálna

Makroekonomicky vývoj naší turbulentní doby zasazený do kontextu dějin bohatství národů od počátku naší civilizace až po budoucí generaci nehmotné ekonomie.

Odborné přednášky

10+ vystoupení odborníků na téma digitální transformace.

Panelová diskuse s Microsoft MVPs

Kdo jsou Microsoft MVPs? Technologičtí experti, kteří s vášní sdílejí s komunitou své znalosti a reálné zkušenosti s technologiemi Microsoft. Na světě jich je celkem 3.084 a my jich budeme mít na stage hned 5!

Networking a rozloučení

Zakončení konference, open end.

Rozvoj podnikání s Microsoft 365 a Power Platform v Auta Super

V Konica Minolta inspirujeme lidi a společnosti, aby změnili způsob, jakým dělají svou každodenní práci. Máme velkou radost, že takto podporujeme také společnost Auta Super, kde stavíme už třetím rokem s našimi partnery unikátní řešení na technologiích Microsoft 365 a Microsoft Power Platform.
Celý příběh digitální transformace Auta Super a mnoho dalšího vám představíme na naší konferenci.

>VÍCE O KONFERENCI
>REGISTRACE

Skutečná proměna byznysu s Microsoft 365: 6 příběhů úspěšné digitální transformace

Adopce nejnovějších cloudových technologií Microsoft 365 je nejjednodušší způsob, jak nastartovat či podpořit digitální transformaci vaší firmy. Podívejte se na 6 příběhů úspěšné digitální transformace z českého prostředí v následujícím videu a zaregistrujte se na blížící se konferenci.

>VÍCE O KONFERENCI
>REGISTRACE

Partneři

Partneři

galerie

galerie
Děkujeme za Vaši účast, konference již proběhla. Chcete-li pomoct s digitalizací, automatizací a nastavením digitálního mindsetu i u vás ve firmě, ozvěte se nám pro konzultaci zdarma.