JAK
ON-LINE

PŘIPOJTE SE K VIRTUAL.DRUPA!

Sdílet

Virtual.drupa 2021

Dovolujeme si vás pozvat na virtuální event Drupa, který se bude konat 20. – 23. dubna 2021. Získáte díky němu přehled o nejnovějších technologických inovacích, automatizaci pracovních postupů, marketingových službách a know-how, které vylepší vaše podnikání.


Inspirujte se na našich on-line přednáškách a zjistěte, jaká je budoucnost tisku, jak vytvářet nové obchodní příležitosti mezi vašimi stávajícími klienty nebo přilákat nové skupiny zákazníků a zvýšit vaše zisky.
 

Registrujte se na naše přednášky – získáte další poznatky o nových technologiích v oblasti produkčního a inkoustového tisku, tisku etiket, zušlechtění a dokončování, díky kterým bude vaše podnikání prosperovat.

Program

Program
20.
dub 2021

Spojme se – učme se – rosťme s Prokomem

V našem postpandemickém průmyslu jsou pro poskytovatele tisku zásadní aspekty byznysu, mezi které patří zejména snižování nákladů, zvyšování efektivity a výnosů nebo dosahování vyšší ziskovosti. Prokom je uživatelská komunita zákazníků Konica Minolta, kteří se v ní mohou spojit s dalšími poskytovateli tisku, učit se od sebe navzájem a rozvíjet své podnikání. Na této přednášce se členové Prokomu podělí o to, jak se jim daří překonat tuto náročnou dobu.

21.
dub 2021

Automatizovaná produkce digitálního tisku

Od objednávky až po hotový tištený produkt. Na této přednášce si ukážeme, jak mohou softwarová a hardwarová řešení Konica Minolta podpořit tisk tak, aby byl ještě více efektivní. Web to print s AccurioPro Flux, kontrola tiskového prostředí s ovládacím panelem AccurioPro, archové tiskové stroje AccurioPress C4080 a C14000, naše inteligentní řada inline dokončování. To vše vám může pomoci při digitální transformaci.

22.
dub 2021

Rethink what´s possible: Neočekávaný tisk s AccurioJet KM-1e

Nové výzvy našeho odvětví nejsou jen o krátkodobé reakci, ale také o schopnosti se rychle přizpůsobit a posílit tak svoji pozici. Jde o přehodnocení a znovuobjevení způsobu, jakým se díváme na efektivitu a produktivitu. Náš nejnovější UV digitální inkoustový stroj AccurioJet KM-1e kombinuje možnosti potisku materiálů se stabilitou charakteristickou pro ofsetové stroje s výhodami nejnovější digitální technologie. Během přednášky si představíme všechny výhody, které tato technologie nabízí – od flexibility substrátů, které potiskne, přes okamžitou možnost tisku variabilních dat až po potisk nadrozměrných formátů do velikosti B2+.

MGI - Síla zušlechťování

Polygrafie už není jen o vysoké kvalitě, dobrých službách a nízké ceně. Díky přidání laku a fólie mají CMYK výtisky mnohem větší hodnotu a umožňují poskytovatelům nabízet koncovému uživateli mnohem výnosnější produkt. V této přednášce se podíváme na to, jak jej můžeme dosáhnout díky MGI JetVarnish 3D S, řešení od Konica Minolta, které nabízí široké možnosti zušlechtění tisku.

23.
dub 2021

Na jeden průchod a dynamicky pro každý list: digitální vysokorychlostní laserový systém MOTIONCUTTER

Digitální vysokorychlostní laserový systém MOTIONCUTTER se svými základními funkcemi: výsek, jemný filigránový řez, jemný násek (kiss-cut), gravírování, rýhování a (mikro) perforace nabízí velké možnosti při dokončování – od efektivního zpracování krátkých zakázek až po dekorativní zdobení. Podívejte se, jak snadné může být dokončení variabilních dat, a objevte svou příležitost na trhu s plně automatizovaným systémem, který se nezastaví při změně zadání.

Štítky a obaly

Trh s obaly roste. Velký nárůst je patrný zejména v segmentech potisku etiket a krabic z vlnité lepenky. Ukážeme vám, jak nakombinovat oba zmíněné segmenty v jednom pracovním workflow.